BME-n első évben programozás?
Figyelt kérdés
Azt hallotam, hogy a BME-VIK villamosmérnöki szakán jó hogy ha már előtte megtanulunk programozni valamilyen szinten. A kérdésem az lenne, hogy a BME-n milyen programmal és milyen nyelven tanulnak programozni. Interneten tudnátok mondani pár oldalt, ami segíthet?2014. máj. 28. 15:38
1/3 anonim válasza:
C-t tanítanak, eléggé az alapoktól. Érdemes könyvből tanulni mert ott elég unalmas és lassú.
2/3 anonim válasza:
3/3 Sidel válasza:
Első félév - C
Második félév - C++
Harmadik félév - JAVA
Negyedik félév - C#
Suliban Visual Studio-t használunk hozzájuk, illetve JAVA-hoz Eclipset. Sokat a Codeblocks-ot használják, de a tantermekbe én csak az előbb felsoroltakkal találkoztam. Azért az elején könnyedség, ha ugyanazt a programot használod otthon, mint órán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!