Biiio15 kérdése:
BUDAPESTI NORMÁLIS KOLLÉGIUM ÉRDEKELNE (? ) többi lent!
Figyelt kérdés
A barátommal szeretnénk beköltözni közösen egy budapesti kollégiumba (azért mert nincs pénzünk albira).Olyan koli érdekelne ahol van 2-4 fős szobák nem dzsuvás normális körülményekkel rendelkezik, nem tele roma származású egyénekkel és lopós csövesekkel a menza is türhető. Közép iskolások vagyunk. Nem vagyunk toppon , esetleg olyan ahol együtt tudunk lenni 1-2 ágyasba vagy hasonló van bp-n?2014. máj. 26. 13:59
1/3 anonim válasza:
A kollégium az nem szálloda vagy motel... Örülhetsz ha bekerülhetsz, arról ne nagyon álmodj, hogy a hapsiddal külön szobád lehet...
A legtöbb helyen beosztanak és hogy kivel legyél egy szobában, abba se mindig szólhatsz bele. Első évben legalábbis majdnem biztos ez...
Ahol én voltam koleszos, első évben 14-en voltunk egy szobában, nem választhattunk. A legkisebb szobában is 4 ágy volt, az már csúcs volt, ha azt egy csapat megszerezte, jellemzően akik régóta koleszosok voltak már ott, és jól viselkedtek. Én is csak utolsó két évben alhattam ott...
2/3 anonim válasza:
+ Azt kifelejtettem, hogy még azt sem szokták engedni, hogy fiú-lány vegyes szobák legyenek... Úgyhogy csak óvatosan az igényekkel...
3/3 anonim válasza:
Ilyet még egyetemi kollégiumban SEM lehet nagyon intézni, nem hogy középiskolásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!