NKE-pályaorientációs elbeszélgetés hogy zajlik?
Figyelt kérdés
Az mindegy,hogy HHK vagy RTK,mert mindkettőnél van
És hogy lehet,hogy engem meg ismerősöm ugyanarra a napra hívtak és ugyanarra az órára? 10 óra mindkettőnknek. Kicsit furcsállom :O
2014. máj. 24. 15:42
11/14 A kérdező kommentje:
RTK-n jelöltem meg az igazgatásrendészetet :)
Hajrá mindenkinek!
Akkor ha felveszem a balkagási ünneplőm,nem leszek túlöltözve? :)
2014. máj. 28. 16:05
12/14 anonim válasza:
Nincs olyan hogy túlöltözve szerintem.
13/14 anonim válasza:
Nem teljesen ezzel kapcsolatos, de nektek elkérték az egészségügyi végén az összes leleteteket meg papírt? Főleg azoktól kérdezem, akik Pesten voltak. Én most nem tudom pontosan h az egészségügy meg lett-e, mert az összesített minősítéses papírt a nőci elfelejtette odaadni azelőtt, hogy bementem az orvoshoz, így ő vitte be hozzá, szóval nekem nem volt a kezembe. De nem kérdezték h akarok-e fellebezni, meg a másik papíron úgy láttam h az van aláhúzva, hogy egészségügyileg alkalmas, de azért nem nyugodt teljesen a lelkiismeretem.
14/14 A kérdező kommentje:
Én Debrecenben voltam.
Biztos meglett. Amúgy meg vizsgálat közben csak szólt volna,ha valami nem jó :D
2014. máj. 28. 17:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!