Emelt szintű érettségit ki lehet váltani egy későbbi közép szintűvel ha annak jobb az eredménye?
Figyelt kérdés
Régebben érettségiztem, akkor csináltam egy emelt szintű biológiát, sajnos nem sikerült jól, túlvállaltam vele magam. Ha most októberben csinálok egy közép szintűt és annak jobb lesz eredménye, akkor majd felvételikor lehet azt választani? Vagy az emelt mindenképp üti a középszintet? Újból emeltezni nem szeretnék.2014. máj. 24. 12:04
11/14 anonim válasza:
ja igen, bocsi tényleg! összekevertem azzal, hogy ha középszintűt teszel középsuliban, akkor azt csak emelttel lehet kiváltani
12/14 anonim válasza:
Tisztázzunk valamit: ha még középiskolás a kérdező, akkor az emelt után nem is tehet középszintűt!
Akinek emeltje van, már csak akkor érettségizhet újra bármilyen szinten, ha a kezében a keményfedeles bizonyítvány.
13/14 A kérdező kommentje:
Már rég nem vagyok tanulói jogviszonyban.
2014. máj. 25. 20:04
14/14 anonim válasza:
Akkor OK, ez nem volt teljesen 100% (lehetett volna a régebben egy előrehozott is). A #6-os válasz miatt írtam.
Így teljesen nyugodtan jelentkezhetsz az őszi érettségire szeptember 5-éig, 15 ezer forintért, és azt használod a felvételinél, amelyik kedvezőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!