Nem kaptam meg a bizonyítványom, mit tehetek?
Most lesz két éve, hogy elballagtam egy iskolából, ahol a rendes bizonyítványom mellé kaptam egy művészetis bizonyítványt is, és mivel tudtam, hogy milyen jeggyel zártak le, nem is igazán foglalkoztam vele. Később megnéztem, és észrevettem, hogy rosszul írták le a nevem, és úgy tudtam/tudom, hogy abban az esetben nem érvényes a bizonyítvány, tehát visszavittem az intézménybe. Legalább háromszor be kellett mennem, mert mindig más volt az illetékes, aki kijavíthatta volna (állítólag), és mindig pont akkor ment el. Még egyszer vissza kellett volna mennem, de inkább bent hagytam a lakcímemmel együtt, és a telefonszámommal, hogy majd ha kész lesz akkor értesítsenek vagy küldjék ki. Hát, egész nyáron nem történt semmi, szeptembertől hívogattam őket, hogy mi lesz, és pár hívás után mondták, hogy ne aggódjak, küldik ha kész lesz. Pár hónapja felhívtak, hogy nem találják, majd a ballagások környékén valószínűleg meglesz.
Tervezem, hogy megint felhívom őket, mert szeretném, ha nyoma lenne az óráimnak, és az érdekelne, hogy ha megint halogatnák, akkor mit tehetnék? Kihez fordulhatok ilyenkor?
( Elnézést a regényért)
Heló!
SZeritnem beszélj az igazgatóval, és intézd el, hogy azon a héten legyen meg abizonyitvány, ha pedig ez nem történik meg, akkor tegyenek lépéseket a hiány pótlására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!