Amikor már ugyérzem hogy semmi nem megy bele a fejembe (a sok tanulás után), van még értelme olvasgatni az agyagot?
Figyelt kérdés
mondjuk elolvasok 80 oldalnyi anyagot, és ugyérzem teljesen lefáradt az agyam, utánna van még értelme tovább olvasni?2009. dec. 29. 21:08
1/8 anonim válasza:
Nincs,olyan lesz,mintha el sem olvastad vna...inkább próbáld az addig elolvasott részt átgondolni,memorizálni...én is hasonló cipőben járok most...:S
2/8 anonim válasza:
Pihenni kell, ez teljesen természetes. 1-2 óránként fel kell állni, kicsit mozogni, levegőzni, inni, néha enni, beszélgetni, szóval kikapcsolni, felfrissülni. Fáradtan nincs hatékony tanulás.
3/8 A kérdező kommentje:
az a baj hogy 6 óra tanulás után (ugy hogy pihenek közben) egyszerüen bármit csinálok (ebben a kávéivás is bennevan) úgy érzem semmi értelme már folytatni.. pedíg mondjuk napi 8ra fel kéne húzni ezt..
2009. dec. 29. 21:35
4/8 anonim válasza:
majd megszokod ha sokat csinálod...én is ezzel küzdök, most vagyok elsőéves.nekem nagyban függ a tárgytól is amire készülnöm kell.picit pihenj,lazits és ha van még energiád akkor folytasd de ha ugy érzed nem megy bele semmi az agyadba akkor nem érdmes,ugy csak önkinzás
5/8 anonim válasza:
Hasonló cipőben vagyok (csak én napi 11-13 órát tanulok - közben persze pihenek)... De amikor érzem, hogy agyam már nem fog, szóval a legegyszerűbb mondatot sem értem, akkor megyek el zenét hallgatni, tévézni, vagy pedig aludni. Inkább ez utóbbi a gyakoribb... Semmi értelme tovább nyúzni magam, másnap "újult" erővel folytathatom.
6/8 anonim válasza:
esetleg ideiglenesen szedjél rá tablettát,
2e ft és megérted az anyagot,
gyógyszertárba érdeklődj...
7/8 anonim válasza:
az agyagot nem szokták olvasni :P
egyébként, amikor én már így érzem magam, akkor már soha nem tanulok, mert úgysem bírok odafigyelni
8/8 A kérdező kommentje:
tényleg elírtam... :) látszik h fáradt vagyok :D
am köszi a válaszokat
2009. dec. 29. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!