Tévhit kérdése:
Az év végi osztályozás hogyan működik? Csak a második félévet számolják vagy a kettőt egyben? Mert az egyik tanárom úgy akar osztályozni, hogy ha megvan év végén az 1,75-ös átlag, akkor nézi csak az első félév átlagát.
Figyelt kérdés
Technikusi iskolába járok (2 éves szakma)félévkor szinte 3-asom is alig volt minden 4-5 -ös volt (4,1-es átlag) viszont a második félév kicsit nehezebb volt és elég gyatrára sikerült, főleg egy tantárgyból, amiből most 2db 1-esem meg 2db 2-esem van de viszont első félévben 3-as voltam belőle ( félévi jegyeim: 3,3,2,3) és a tanár úgy akar osztályozni, hogy csak a második félévet nézi és ha nincs meg az 1,75 átlag akkor bukás, ha meg megvan akkor nézi utána az első félévi átlagot. Csinálhat ilyet? Nem írja elő a házirend vagy valami hogy köteles úgy osztályozni, hogy az egész évet néznie kell?2014. máj. 23. 17:50
1/5 anonim válasza:
Nálunk úgy volt (2 éve ballagtam) hogy az egész évet nézték, de félévenként is meg kellett lenni a 2.0-ás átlagnak (nálunk 1.9-re még buktattak).
2/5 anonim válasza:
Szerintem ez telejsen tanárfüggő, hogy ki hogyan osztályoz.
3/5 anonim válasza:
Ez hülyeség, főleg egy szakiskolában. Meg akarna buktatni menj igazgatóhoz, hogy ezt most mégis hogyan képzeli. Azért ne szórakozzon már azzal egy tanár se, hogy csak a második félévet nézi egy év végi osztályzatnál. Ennyi erővel első félévbe leszarod az egészet, csak egyeseid lennének majd második félévben csak ötöseid, akkor ötöst kapnál év végén?
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat, mindenképpen rákérdezek az igazgatónál is, hozzáteszem a tanárok sem csipázzák ezt a tanárt mert eléggé nagyképű, meg azt hiszi mindent megtehet...
2014. máj. 23. 19:45
5/5 anonim válasza:
az egész évet kell néznie. beszélj az osztályfőnökkel vagy az igazgatóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!