E-felvételin miért nem lehet beírni az év végi és az érettségi eredményeket?
Figyelt kérdés
Csak én vagyok olyan vak, hogy nem találom sehol? Vagy már elég csak a dokumentumot feltölteni róla?2014. máj. 23. 00:33
1/2 anonim válasza:
A dokumentumot kell, abból kikeresik a szükséges jegyeket.
2/2 A kérdező kommentje:
És abból tudni fogják, hogy melyik természettudományi tárgy év végi jegyét akarom megadni? Mert én a földrajzot szerettem volna, viszont utolsó két évben nem volt. Ha most feltöltöm róla a képet, tudni fogják, hogy nem a biológiát és nem is a fizikát akarom számításba venni? Mert februárban a biológiát jelöltem be, viszont abból idén év végén rosszabb eredményem lett, mint amire számítottam, így ezt módosítani szerettem volna. Vagy alapból azt veszik, amelyikkel több pontom lesz?
2014. máj. 23. 15:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!