Kifutnék az időből?

Figyelt kérdés
Sok tervem van az életre, 2 év múlva érettségizek, de valahogy soknak tartom elvégezni a három éves főiskolát, és még utána elkezdeni dolgozni mivel mire befejezem, jó esetben, ha nem bukok valamiből 24 éves leszek... Úgy érzem, mintha a sok tervem nem férne bele egy életbe. Szerintetek ez lehetséges? Családalapítást például fogalmam sincs, hova tehetnék be, pedig úgy is lesz olyan is... Nem túl jó érzés, kicsit tanácstalan vagyok. Szeretném, ha minden beleférne. Egyébként dolgozni vendéglátásban szeretnék, (tudom hogy előre azt gondoljátok, hogy diploma nem kell hozzá, de ha valaha is előbbre akarsz jutni, vagy kiöregszel a szakmából, kelleni fog!) ahol meg olyan munkakörök vannak, ami mellett nem lehet gyereket vállalni, mert lehetetlenség lenne vele törődni.
2014. máj. 20. 19:19
 1/3 A kérdező kommentje:
Másik oldala a dolognak, hogy nem érdekel másik szakma, nyelveket beszélek, nem tör meg a magány stb. tehát az olyan válaszoktól kiméljetek, hogy jaj nem kapsz állást Mo-on.
2014. máj. 20. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Milyen időből futsz ki?

Egy 3 éves alapszak elvégzésekor ha érettségi után mész egyetemre akkor 21 és nem 24 évesen fogsz..talán 3 évet csak nem buksz..de ha igen..mindenhol buksz és ennyi idősen végzel akkor is miből futnál ki?

Családalapításra..van egy csomó időd...miben befolyásol téged az a tanulásban..mert semmi összefüggés..

Igazad van abban hogy kell vagy inkább hasznos a diploma..

2014. máj. 20. 19:48
 3/3 A kérdező kommentje:
21 leszek mire leérettségizek, nem buktam
2014. máj. 20. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!