Nyomozóként tudnék hasznosítani egy általános orvosi diplomát?
hát nyilván gyilkosságoknál lehetne haszna. Persze nem te boncolnád a hullákat meg nem te vizsgálnád, ha nyomozó vagy, de legalább értenéd, hogy mit ír az orvos a jelentésben, többnyire.
ez a két szakma nincs együtt egy embernél használatban szerintem.
egyik diploma már megvan?
Két külön világ. Max igazságügyi orvosszakértő lehetnél így, de az meg nem nyomozó.
Csak miattad meg nem fognak variálni.
Nincs még diplomám.Orvosira készülök,de nem tudok elszakadni a bűnügytől...És eddig én is úgy tudtam ahogy Te,hogy nincs a kettőnek ötvözete.Egy hasonló kérdésre olyan választ írtak,hogy "sok orvos besegít a rendőrségen ha van ideje".Ha ez így van,erősítse már meg valaki!!!XD
Amúgy köszi a választ,valószínű igazad van,csak igazából nem ezt szeretném hallani:))
Igen besegít, akár főállásba is dolgozhat. De attól még nem lesz nyomozó.
Csak elé raktak mondjuk egy hullát, hogy mondja meg miben halt meg pontosan. Megállapítja, leadja a papírt, de a gyilkost már nem ő fogja megkeresni.
Igazságügyi orvosszakértő. Ez a foglalkozás neve (bár ebbe a boncoláson kívül több dolog is beletartozhat azért).
Nem konkrétan ig.ügyi orv.szakértő akarok lenni(annak +5 év a szakosodás),hanem a "sima" orvosi diplomát akarom használni a rendőrségen ha lehetne.
Amúgy úgy tudom,a Rendőrtisztin van átképzés ha már van egy diploma.Ha ez orvosi diploma,mennyi ideig tart az átképzés?
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!