Matekból kérhetek felmentést?
Én 3. osztályban megbuktam kiskoromban matekból.Azóta mindíg küszködök vele nagyon erősen.Én nem tudtam soha,hogy felmentést lehet kérni.Szerintem a tanárok nem akarták,hogy tudjam.Most két éves érettségin vagyok,agyba-főbe tanultam a matekot.Tényleg mindennap.Infóórán és még ofőn is azt tanultam.Amint hazaértem tanultam és gyakoroltam.Szóval iszonyú szorgalmas vagyok.De a tanárok csak azt mondták,hogy biztos nagyon lusta vagyok.A szüleim látják a kínlódásaimat,de nem akarják,hogy tényleg kiderüljön,hogy valami bajom van.
Megbuktam az érettségin.Ez nagy szégyen számomra,mivel a második félévtől tényleg úgy készűltem,hogy sokszor nem is aludtam.Nagyon könnyű volt a matek írásbeli és mégis megbuktam.
Szóval akkor kérhetek ilyenkor felmentést és azután nem matekra jelentkezek,hanem mondjuk földrajzból?
Köszi.
Csak az a baj,hogy csakazért is rámerőltetik.Mondván,hogy én nem vagyok hülye.Meg kell sajnos próbálnom éssajnos pénzt kell kidobnom matektanárra.De azért jó tudni,hogy később is lehet felmentést kérni.
De persze a hangulatomra is kihat,mivel már tényleg szabaduln szeretnék a suliból. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!