Kötelező a szóbeli érettségi?
Figyelt kérdés
Az éven csináltam előrehozottat angolból és nagyon lerontotta a százalékot a magnó. A tanár azt mondta, hogy a szóbelivel nem tudnék rajta javítani, hogy 5-ös legyen. Amúgy nekem nem számít a továbbtanulásba bele. Hallottam olyat, hogy szintén aki csinálta ezt ne ment el a szóbelire szándékosan mert úgy se lett volna jó a százalék? Hogy is van ez? Akkor nem is muszáj szóbelire menni?
Köszönöm előre is!
2014. máj. 18. 15:26
1/3 reptoid válasza:
Az érettségi csak egy lehetőség, nem egy kötelező dolog, azt csinálsz, amit szeretnél. Ha nem mész el, természetesen meg fogsz bukni a vizsgán. Ha ezt akarod, hát hajrá :D
2/3 anonim válasza:
Angol érettségi a legkönnyebb :D olyan simán be lehet gyűjteni azt a 30 pontot, hogy hihetetlen.
Szerintem menny el attól függetlenül, hogy nem kell neked a továbbtanuláshoz.
3/3 anonim válasza:
Ha nem számít a továbbtanulásnál, menj el, túl esel rajta és mikor érettségizel legalább egy tárggyal kevesebb. Amúgy valóban, ha nem mész el szóbelizni, akkor érvénytelen lesz a vizsgád, megbukni ugyan nem fogsz, de ahhoz hogy meglegyen az érettségid ki kell majd javítanod, mert kötelező egy idegen nyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!