Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nektek hogy sikerült a középsz...

Nektek hogy sikerült a középszintű informatika érettségi?

Figyelt kérdés

2014. máj. 16. 14:03
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Én nem érettségiztem, osztálytársam mondta hogy ő nem tudta befejezni :S
2014. máj. 16. 18:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Rosszabbul, mint amire számítottam...

Az Accessben az utolsó feladatot teljesen kihagytam, az előtte lévőre pedig csak egy pontot fogok kapni, mert helyesen szűrtem a két megállót, de kivonni már nem sikerült őket egymásból.

A Word szerintem nagyjából jó, bár a második dokumentumban lehagytam az oldalszegélyt, mert persze a feladat nem írja, csak nézd a mintát, ott meg direkt oda is volt írva, hogy a külső szegély a lap szélét jelöli, én meg idegességemben nem vettem észre, hogy ezek szerint van belső szegély is... Meg lehet, hogy a szövegtükröt is rosszul állítottam be, de azt is csak a másodiknál rontottam el.

Az Excelben a romlott és javult cellákat felcseréltem, mert csak arra koncentráltam, hogyha negatív, akkor nyilván romlott, de hát nem egészen.

A Powerpointban, amikor a gitárt kellett rajzolni, elfelejtettem, hogy a húrok vékonyabbak... Meg az animációnál nem vagyok benne biztos, hogy jól párosítottam a gitárokat a szöveggel, mert ránézésre elég hasonlóak voltak (nem vagyok egy zenészember, na :D). Illetve a kétszintű felsorolásra akkor nem jöttem rá, hogy hogyan kéne, mert nem találtam olyan menüpontot, hogy új listaszint, pedig ott volt mellette, hogy a listaszint növelése... Szóval tabulátorral csináltam. Gondolom arra nem jár a pont.

Minimum 10 pontot biztosan veszítettem, de még van 2-3 pont, amit jó eséllyel le fognak vonni. Szóval most eléggé el vagyok kenődve. Az 5-ös meglesz, de ugye a százalék lenne a fontos...

2014. máj. 17. 15:26
 3/6 anonim válasza:
én is az 5-re hajtottam, de ebből csak 4-es lesz, nehéz volt és kevés volt az idő...:/ a százalékom meg kevés lett, de már mind1
2014. jún. 1. 17:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Ma volt betekintés, nekem kereken 100 pontom lett.

(A wordon rontottam a legtöbbet)

2014. jún. 3. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát én is az ötösért indultam, 94 pontom lett (legjobban az Accesst rontottam el, legjobban azt hiszem a PowerPoint sikerült), tehát 26 pontot kellene elérnem a szóbelin (1 hét múlva). Remélem, hogy meglesz!
2014. jún. 19. 22:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap volt a szóbeli, 30 pontos lett, így maradt az ötös. (87%)
2014. jún. 20. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!