Nektek hogy sikerült a középszintű informatika érettségi?
Rosszabbul, mint amire számítottam...
Az Accessben az utolsó feladatot teljesen kihagytam, az előtte lévőre pedig csak egy pontot fogok kapni, mert helyesen szűrtem a két megállót, de kivonni már nem sikerült őket egymásból.
A Word szerintem nagyjából jó, bár a második dokumentumban lehagytam az oldalszegélyt, mert persze a feladat nem írja, csak nézd a mintát, ott meg direkt oda is volt írva, hogy a külső szegély a lap szélét jelöli, én meg idegességemben nem vettem észre, hogy ezek szerint van belső szegély is... Meg lehet, hogy a szövegtükröt is rosszul állítottam be, de azt is csak a másodiknál rontottam el.
Az Excelben a romlott és javult cellákat felcseréltem, mert csak arra koncentráltam, hogyha negatív, akkor nyilván romlott, de hát nem egészen.
A Powerpointban, amikor a gitárt kellett rajzolni, elfelejtettem, hogy a húrok vékonyabbak... Meg az animációnál nem vagyok benne biztos, hogy jól párosítottam a gitárokat a szöveggel, mert ránézésre elég hasonlóak voltak (nem vagyok egy zenészember, na :D). Illetve a kétszintű felsorolásra akkor nem jöttem rá, hogy hogyan kéne, mert nem találtam olyan menüpontot, hogy új listaszint, pedig ott volt mellette, hogy a listaszint növelése... Szóval tabulátorral csináltam. Gondolom arra nem jár a pont.
Minimum 10 pontot biztosan veszítettem, de még van 2-3 pont, amit jó eséllyel le fognak vonni. Szóval most eléggé el vagyok kenődve. Az 5-ös meglesz, de ugye a százalék lenne a fontos...
Ma volt betekintés, nekem kereken 100 pontom lett.
(A wordon rontottam a legtöbbet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!