Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha érettségin a tanár (! )...

Ha érettségin a tanár (! ) súg a diáknak, akkor mi lesz?

Figyelt kérdés
A tanár magától elkezdett súgni a diákoknak, senki sem kérte rá. Ilyenkor mi van?
2014. máj. 12. 10:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom ,de nekünk is súgott. De nem , hogy örülnél ennek , hogy súgott. A miénket sem kérte meg senki de azért jó volt , hogy súgott. Nem kell senkinek sem mondani, akk nem derül ki.
2014. máj. 12. 10:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Olyanokat súgott, amiket tudtam, és volt, amikor rosszat mondott. Plusz nem örülök neki, mert már jó páran tudnak róla, kitudja mikor jut az igazgató fülébe... és azt szívásnak nevezik...
2014. máj. 12. 11:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy az igazgató, illetve az elnök megtudja-e.
2014. máj. 12. 14:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Semmi nem lesz, egyik diáknak sem érdeke, hogy elpanaszolja az igazgatónak, hogy súgott a felügyelő tanár.
2014. máj. 12. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
Bárcsak nekünk is súgtak volna..
2014. máj. 13. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Nálam is úgy volt , hogy olyanokat is súgott amit tudtam. Meg súgott rosszakat , meg olyan is volt h lehúzatta a jó választ és rosszat mondott (bár ez nem nálam volt). A tanár már kijavította a dolgozatokat és eddig nem volt híre annak , hogy sok mindenki ugyanazokat a hülyeségeket írta volna. Sztem nem lesz belőle semmi. Meg mi sem mondtuk el olyanoknak akik elmondanák csak az osztály másik felének , ők meg nem mondják el mert nekik sem érdekük h kiderüljön + a tanárnak sem akarunk rosszat mert am naoon kedves meg csak jót akart nekünk.

2014. máj. 15. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!