Aki bejelölte az NKE-KTK-n a közigazgatás-szervezést, milyen ponthatárra számít?
Figyelt kérdés
Illetve -így a töri meg a magyar érettségi után- mennyi pontot jósol magának?
Én bejelöltem 1. helyen. Valószínűleg duplázok,de egyik említett tárgyból sem emeltezek. Angol középfokú nyelvvizsgám van.
2014. máj. 7. 21:27
11/14 anonim válasza:
Az Eduline kiírta, 380 a ponthatár, én is arra szeretnék menni
12/14 A kérdező kommentje:
nem mondod,kedves utolsó kommentelő .. :D
Am mivel csak itt jelöltem meg ezt a szakot,elrontottam a jelentkezésem. Ha legalább magyarból v töriből emelteztem volna,bekerültem volna. A többi megjelölt szakot pedig nem töröltem ki a jelentkezésekből,így -ugyan- bekerültem egy szakra,de nem iratkoztam be.
Így jövőre megint felvételizek DE-ÁJK közig-szervezésre.
:(
2014. aug. 26. 13:52
13/14 anonim válasza:
Én is jövőre újra jelentkezek. Csináltam egy harmatgyenge emelt törit (58%). Elcsesztem a szóbelit :'D. Középfokú nyelvvizsgám van, és így is csak 368 pontom lett. Beseggelem mind a 4 történelem könyvet és csak azért is csinálni akarok egy 90%-os emeltet :DD.
14/14 A kérdező kommentje:
Hajrá :) Menni fog,mivel most nem kell 5-6 dologra tanulni :D
2014. okt. 3. 11:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!