Megbuktam a magyar érettségin?
Figyelt kérdés
Érvelésre, olyan kb kettő plusz háromnegyed oldalt írtam.
Elvileg 3-8 oldalnyit kellett írni, most akkor meghúznak?
2014. máj. 5. 14:33
1/6 anonim válasza:
Ha a szószám megvan (500 szó), akkor nincs mitől tartani. Én másfél oldalt írtam (2012-ben), és 550 szó lett, gondolom akkor az neked is megvan.
2/6 anonim válasza:
ettől még nem buksz meg. csak akkor, ha a többi feladatból nem sikerült elég pontot összeszedned.
3/6 anonim válasza:
Matekon is megbuktál ezek szerint. A magyar érettségi nem csak az érvelésből áll, van ott több feladat is. Középszinten meg a hülyét is átrúgdossák, pláne magyarból.
4/6 anonim válasza:
A másik feladatot is megcsináltad, nem?
Ha az jó. akkor nem fognak megbuktatni
5/6 anonim válasza:
Ilyenkor a tanár megkeresi a legtöbb szót tartalmazó sort, és beszorozza a sorszámmal. Én is ugyanennyit írtam, körülbelül 80 sort, és 7 vagy 8 a legtöbb szót tartalmazó sorom, tehát így elvileg megvan.
6/6 anonim válasza:
Dehogy buktál meg! Nem csak egy feladatból állt a magyar érettségi. És már bocsi, de magyarból a leghülyébbnek is általában megvan a kettes. Meg ahogy írták NEM CSAK az oldalak száma, hanem a szavak mennyisége is SZÁMÍT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!