Kedden vizsgázom, tanácsok?
Figyelt kérdés
Kedden lesz humán vizsgám (történelem, magyar, ének, hittan), és ugye még a ma estém (vasárnap) és a holnapi napom lesz. Körülbelül összesen 50 oldalnyi anyagot kéne megtanulnom, lehetséges? Ti hogy osztanátok be az időtöket? Köszi előre is, sziasztok!2014. máj. 4. 21:34
1/5 reptoid válasza:
Ma este szépen átlapozod az anyagot, barátkozol vele.
Holnap felkelsz reggel 7-kor, megreggelizel, aztán 8-kor nekiülsz. Óránként vagy fejezetenként tartasz majd egy kis szünetet, délben pedig megnézed hogy állsz. Ha lassan, akkor belehúzol.
Próbáld meg a délelőttöt hasznosan kihasználni. Ahhoz képest hogy csak 4 órás, én mindig sokkal többre haladok arányaiban, mint délután.
2/5 anonim válasza:
Szerintem úgy érdemes tanulni, hogy először írsz egy vázlatot. Nekem mindig segít. Egy tömör vázlatot írni és azt megtanulni, majd a vázlat alapján már ki lehet fejteni az adott témakört. Tudom, hogy már csak fél nap van a hétfőből és holnap már vizsgázol. Azért sok sikert! Tanulj!
3/5 anonim válasza:
Hol lesz vizsgád?
Fősulin? Vagy középsuli?
4/5 anonim válasza:
Énekből gondolom nem sokat kell tanulni -
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, erőt adtak, ment a plusz. :)
Amúgy középsuliban (gimnázium)lesz a vizsga, igen. :D
2014. máj. 5. 17:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!