Ha egy tantárgyból egyszer már levizsgáztam, akkor arra miért kell bejárnom? Miért nem kapok felmentést?
Figyelt kérdés
Kézápoló és műkörömépítő szakmám van. Levizsgáztam vállalkozásból, munkavédelemből és infoból. Most kozmetikusnak tanulok és itt is ugyanabból kell majd vizsgáznom. A műkörmös suliban akinek kozmetikus szakmája volt, annak nem kellett bejárnia és vizsgáznia sem. Mikor erre rákérdeztem a suliban azt mondták hogy be kell járnom. Csak nem akartak foglalkozni vele, vagy van ennek valami normális magyarázata is?2014. máj. 4. 16:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!