A Miskolci Egyetem jó?
Figyelt kérdés
mármint az oktatás színvonala milyen?2014. máj. 2. 10:08
1/3 anonim válasza:
Jó.
De amikor ilyen kérdéseket felteszel mégis mire gondolsz?
Tele van a gyakori ilyen kérdésekkel.....
Nem adják ingyen a diplomát ha erre gondolsz és nem csak beiratkozni kell és utána eltölteni a diák éveket kényelmesen...majd futószalagon megkapni a diplomát.
A felvettek 40%-a végez időben...még vagy 20% csúszással talán elvégzi..a többiek sosem...
2/3 A kérdező kommentje:
Én a minőségre gondolok én tanulni szeretnék odamenni nekem az oktatás magas színvonala számít nem azt szeretném hogy ha odamegyek és elvégzem semmit ne tudjak arról amit tanultam hanem pont ellenkezőleg
2014. máj. 2. 14:42
3/3 anonim válasza:
Szerintem jó, bár néhány szakon eléggé megszívatnak néhány tárgyból, de szerintem teljesíthető az is, csak órákra kell járni, odafigyelni, és vizsgaidőszakban tanulni, mint a kisangyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!