Magyar KÖZÉPsz érettségi, elemzés, összehasonlítás? Segítség!
Pont azt tartom a legnehezebbnek :/
Mármint tök fasza lenne, de hivatkozni kell suliban olvasott művekre, mindig írja, hogy legalább 2 vagy 3 irodalmi hős vagy költemény vagy blablabla, én meg nem olvastam háziolvasmányokat, szóval számomra az érvelés kilőve...
Én is most csinálom hétfőn. Kicsit félek én is de az emelt töri mellett nincs időm aggódni emiatt is. Egyáltalán nem kell ismerned sem a szerződés , sem az életét ahhoz, hogy összehasonlítsd a két verset. Van hogy eleve olyat adnak, amit nem is ismersz a tananyag alapján max akkor ha tr külön olvastad. De nem szükséges. Össze lehet anélkül is hasonlítani.
Az érvelésnél pedig nem muszáj olyat írni példának, amit suliban olvastatok kötelezőként.Lehet olyat is amit csak szórakozásból olvastál. Ha olyan a téma, pl akár a Harry Pottert is írhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!