Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Magyar KÖZÉPsz érettségi,...

Magyar KÖZÉPsz érettségi, elemzés, összehasonlítás? Segítség!

Figyelt kérdés
Nagyon parázok az egy mű értelmezése és a 2 vers összehasonlítása miatt... félek, h szar verset kapunk, vagy hogy nem fogom ismerni az írót és az életét... Valaki van még ilyen helyzetben? Ti hogyan készültök rá? Valami jó tipp?

2014. ápr. 29. 19:30
 1/5 anonim válasza:
ott van még az érvelés is,ha nem tudod a verseket elemezni vagy összehasonlítani. Szerintem az érvelés még egyszerűbb is. Ne parázz
2014. ápr. 29. 19:43
 2/5 A kérdező kommentje:

Pont azt tartom a legnehezebbnek :/

Mármint tök fasza lenne, de hivatkozni kell suliban olvasott művekre, mindig írja, hogy legalább 2 vagy 3 irodalmi hős vagy költemény vagy blablabla, én meg nem olvastam háziolvasmányokat, szóval számomra az érvelés kilőve...

2014. ápr. 29. 20:12
 3/5 EffyStonem96 ***** válasza:

Én is most csinálom hétfőn. Kicsit félek én is de az emelt töri mellett nincs időm aggódni emiatt is. Egyáltalán nem kell ismerned sem a szerződés , sem az életét ahhoz, hogy összehasonlítsd a két verset. Van hogy eleve olyat adnak, amit nem is ismersz a tananyag alapján max akkor ha tr külön olvastad. De nem szükséges. Össze lehet anélkül is hasonlítani.

Az érvelésnél pedig nem muszáj olyat írni példának, amit suliban olvastatok kötelezőként.Lehet olyat is amit csak szórakozásból olvastál. Ha olyan a téma, pl akár a Harry Pottert is írhatod.

2014. ápr. 30. 06:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) Sok szerencsét nekünk hétfőn :D
2014. máj. 1. 02:36
 5/5 EffyStonem96 ***** válasza:
Most látom csak, milyen szép hibáim voltak... Mobilról írtam, autokorrekt, meg elgépelés rendszeres. Bocsi. Azért gondolom meg lehetett érteni. Hajrá jövő héten! :)
2014. máj. 1. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!