Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az OKJ-s CNC forgácsoló...

Az OKJ-s CNC forgácsoló végzettség minek számít?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy egy álláskeresésnél minek számít, szakiskolai végzettségnek? Ezen kívül csak 8 általános van, ezért érdekelne, hogy mit jelöljek be.

A válaszokat előre is köszönöm!

2014. ápr. 29. 11:17
 1/8 A kérdező kommentje:
Esetleg szakképesítés?
2014. ápr. 29. 11:21
 2/8 anonim ***** válasza:
37%
Nehogy CNC-snek menjél! Elegünk van már a magadfajta idiótákból, akik még vasat sem láttak, de CNC-sek akarnak lenni.Menj postásnak, vagy géptocsi vezetőnek!Köss a zománcos bilidre madzagot, és húzd magad után, közben mondogasd "van nekem tocsim"!
2014. ápr. 29. 17:18
 3/8 anonim válasza:
Ha gőzöd nincs a fémekről, akkor felejts el BÁRMILYEN fémes szakmát, de azonnal!!! Az OKJ CNC még seggtörlésre sem alkalmas.
2014. máj. 1. 12:05
 4/8 nempiri válasza:
Hol írja a kérdező,hogy gőze sincs a fémekről? Te pedig,ketteske kb annyi "vasat" látsz a melód során,amenyi lósz@rt a Margit körúton. Anyagismeret 1-es! Roppant nagyra vagytok,a reszelős szakmátokkal.
2014. máj. 8. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
kedves nempiri!1989-óta vagyok cnc-marós,úgyhogy láttam már pár kiló vasat.-ja a ketteske vagyok.
2014. máj. 9. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja nempiri! te sem olvastad el a kérdést figyelmesen,azt írja a kedves kérdező hogy "8 általános van".úgyhogy te se nagyon vaú-vaú, le a válaszolókat.-megint a ketteske voltam.
2014. máj. 9. 20:16
 7/8 anonim válasza:
milyen vasat? sima vasat? nagy cnc-s lehetsz...xD
2015. ápr. 28. 18:02
 8/8 anonim ***** válasza:
elég sokfélét utolsó.
2015. ápr. 29. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!