Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Okostelefon segít az érettségin?

Okostelefon segít az érettségin?

Figyelt kérdés
Van arra módszer hogy az iskolák az érettségi ideje alatt be tudják mérni a bekapcsolt állapotban lévő telefonokat?

2014. ápr. 28. 11:39
 1/6 reptoid ***** válasza:
100%
Bemérni nem hinném, de a rádiójeleket tudják zavarni, ha akarják, de ennek is elég kicsi a valószínűsége, értelme is inkább a wc-ben lenne.
2014. ápr. 28. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Ezen én is gondolkoztam tavaly de hidd el nem éri meg. Max. a wc-ben tudnád használni de ha valamilyen úton módon rájönnek egyből bukás és eljárás ellened. Egy kettest még a leghülyébb(bár nekem sem ez volt a célom) is össze tud hozni én is így voltam vele aztán 3-as is meglett amitől a legjobban féltem a töriből. De aki csak emg is érdemli, hogy elkapják. Mindehol puskáztam még egy rohadt verset sem tanultam meg még is a legrosszabb 3-as lett az érettségin.
2014. ápr. 28. 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogják bemérni, viszont elég jó eséllyel elkapnak bemérés nélkül, és akkor akár egy egész évet is veszíthetsz, jó az neked? A kockázat nem áll arányban a nyereséggel. Az okos agyad segít, nem a telefon.
2014. ápr. 28. 19:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Az internet és hálozati kapcsolat ki lenne kapcsolva csak a már letöltött anyagot használnám a wc-ben. És nem a kettesről van szó egyáltalán, hanem csak pár kósza pontról ami sokat segíthet. De igaza lehet az utolsónak nem biztos, hogy ez megéri.

Csak az informatikai uton történő lebukást leszámítva nem látok veszélyforrást. Ezért érdekel, hogy lehetséges e hogy az iskolák élnek ilyen módszerrel.

2014. ápr. 29. 07:46
 5/6 reptoid ***** válasza:
100%

Ha csak úgyis előre meglévő anyagokból dolgoznál, akkor nem lenne egyszerűbb egy kinyomtatott anyaggal dolgozni?

Isten őrízz, hogy bátorítsalak bármire is, de nem akarok álszentnek tűnni, miközben tudom, pontosan mi miket csináltunk.

Elég kiélezett és stresszes egy ilyen helyzet, hidd el, elég nehéz egy smst is megírni illetve elolvasni, nemhogy egy dokumentumban szöveget keresni, pláne egy kis kijelzőn apró betűvel.

Telefont tényleg csak akkor vigyél, ha kifejezetten kommunikálni akarsz valakivel (akkor is legalább 2-t, mert egyet kiraksz a tanári asztalra).

Lehet bejön dög meleg, mindenki ingben izzad, rajtad meg még fent lesz a zakó is, mert abban van a telefon? A nadrágon egyből átlátszik, ingbe pedig nyilván nem teheted. Ellenben pár papírlapot a farzsebedbe berakhatsz, amit utána a wc-n is lehúzhatsz.

2014. ápr. 29. 08:16
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát hogy milyen módszerekkel élünk, azt nem fogom itt részletezni. :-)

De láttam már olyan tanárnőt, aki bement a fiúvécébe (persze amikor üres volt), és nem volt rest kora ellenére felmászni és belenézni a vécétartályba.

2014. ápr. 29. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!