A Madach Imre Gimnáziumban (Bp) vannak szekrények? (Olyanok amikben tudod tárolni a cuccaidat)
Figyelt kérdés
2014. ápr. 27. 17:23
1/3 klopusz válasza:
Szia!
Minden teremben vannak szekrények - ahogy én tudom -, de nem túl nagyok és általában feleannyi a szekrény, mint a diák. Mondjuk még így is ott tarthatsz néhány dolgot, leginkább olyasmit, amit felesleges állandóan magaddal cipelned (pl. atlaszok, rajzcucc, tesicucc).
Természetesn kulcsra zárható mindegyik.
Remélem, segítettem.
2/3 anonim válasza:
Osztálytól függ, hogy mi van a tanteremben. Nálunk van szekrény, mindenkinek jut saját, kulccsal zárható, mi kilencedik második félévében vettük meg.
Ahogy láttam, ahol van szekrény, ott ugyanolyan típusú, elég nagy is, ha jól tudod berendezni, bár előfordul, hogy kinyitom és kiesik minden :D
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok!!! Sokat segítettetek! Remélem majd jövőre talákozunk.
2014. máj. 2. 23:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!