Milyen kollégiumokat tudtok ajánlani budapesten? Elsősorban főiskolaira gondolok, de ha tudtok olyat hogy középiskolaiba felvesznek felsőfokú hallgatót, az is érdekel.
Költségtérítéses vagy? Gondolom az, ha a fősuli nem biztosít koleszt.
Azt hiszem, hogy nem lesz olcsó mulatság így. Én anno a Terminusban voltam Angyalföldön, BMF-ek és BME-sek voltak nagyon sokan. Páran voltak külön is más főiskola hallgatói, úgy ahogyan te keresel szállást, de nekik már akkor (ezelőtt 5 évvel) havi 24ezret kellett fizetni. Annyit nem ér meg a dolog: négyágyas szobák vannak, zuhanyzó szintenként. Ennyiből bőven találsz albit is, ha összeköltözöl másokkal.
Azért kérdezz rá, itt egy link az elérhetőségükkel: [link]
Sok sikert!
Én a Terminuszt nem szerettem, mert abban az épületben ahol én voltam elég ratyi volt a fürdő meg a vécé.
Nagytétényi úti kollégiumban úgy hallotam, hogy voltak külsősök, nyilván magasabb költséggel (20 körül.) De ezt csak úgy hallttam, nem tudom biztosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!