Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » ZSKF államvizsga milyen?

ZSKF államvizsga milyen?

Figyelt kérdés
Olyanok írjanak, akik voltak már a zsigás államvizsgán. A más egyetemekről\főiskolákról érkező ócsároló kretének kíméljenek. Tudjuk, hogy gagyi meg szar stb.

2014. ápr. 24. 14:47
 1/7 HePe ***** válasza:

Jó a hozzáállásod, egyetértek!

A rossz indulatúak ne irogassanak, mert felesleges, főleg, hogy nem valós!

Az államvizsgáar bizony kell tanulni, de mivel a ZSKF-en eléggé következetes és gyakorlatias a teljes képzés, így nem a záróvizsga előtt jössz rá, hogy nem tanultál 3 évig semmit, hanem, aki rendesen felkészül, tanul - ezt el is várják (pl: sok szóbeli, csoportos vizsga, gyakorlati vizsga stb -, akkor jó alapjaid vannak.

Korábbi évesektől be lehet szerezni a kidolgozott tételsort! SZóval kitartás! Készülni kell, de megcsinálható!

2014. máj. 21. 21:10
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, ahogy az előttem szóló is írta, be lehet szerezni a kidolgozott tételsort, ami egy tákolmány. Nekem volt a kezemben ilyen - ha rajtam múlna, aki abból tanul, nem kapna diplomát.

Tessék tisztességesen kidolgozni a tételeket. Nem nehéz, az olvasás-jegyzetelés nem fáj, én is túléltem. Hidd el, sokkal egyszerűbb saját anyagból tanulni mint más összelapátolt, kimásolt fércművéből.

Ettől függetlenül a ZSKF nem az ELTE, ott átrugdalnak akkor is, ha a nevedet nem tudod leírni, de nyilván nem a minimum a célod.

És ez nem ócsárlás, én is ott államvizsgáztam, és hidd el, láttam csodákat. A saját szememmel és fülemmel, mert ott ültem. Gondolkodni képtelen, de az anyagot lelkesen beseggelő buta hallgató ötössel távozott. A húzott tételhez hozzászólni képtelen kollégával újat húzattak és még azt is csak tessék-lássék módon tudta, de átment, ráadásul nem is kettessel!

Ezzel nem ócsárolni akarom a főiskolát, csak azért írom, hogy ne ijedj meg: az átlag ZSKF-es hallgató kvalitásaihoz szokott tanárok rendkívül örülnek neki, ha valaki végre értelmesen, saját kútfőből tud hozzászólni az anyaghoz. Ha magadnak dolgozod ki a tételeket, akkor ezzel nem lesz baj, tehát számíthatsz bőven jóindulatra.

2014. máj. 21. 22:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Kösz a választ mindkettőtöknek, hasznos volt!
2014. jún. 18. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem kell tisztességesen kidolgozni a tételsort, mert a ZSK (annyit sem érdemel a "képzőhely", hogy az F betűt odabiggyesszem) államvizsgáin mindenki jó vagy jeles érdemjegyet kap. t
2014. aug. 19. 07:23
 5/7 anonim válasza:
Így két évvel később, az utolsó hozzászóláshoz annyit tudnék hozzáfűzni, hogy tavaly a nemzetközi tanulmányok szakosok összesen 5-en államvizsgáztak, ebből ketten megbuktak...
2016. jún. 17. 13:24
 6/7 anonim válasza:
Na, én ma államvizsgáztam Nemzetközi Tanulmányok szakon a ZSKF-en. Az első 4 megbukott, és az utolsó kettő is. 18-an voltunk, tehát a harmada bukott. Két 4-es született (ebből én voltam az egyik) egy ötös, a többség 2-est kapott. Rohadt jól tudtam a tételt, egyetlen kérdésre válaszoltam rosszul, ezért lett négyes, egyébként mind a két tétel negyedénél leállítottak mert látták, hogy rohadt jól tudom. Ennyire gyenge az iskola, tehát üdvözlöm azokat akik szerint itt nem kell teljesíteni.
2016. jún. 22. 17:00
 7/7 anonim válasza:
ja és senkivel nem húzattak újat, ha az első tételt nem tudták jól, akkor viszlát télen.
2016. jún. 22. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!