Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kb 1 hónapja megtudtam valamit...

Kb 1 hónapja megtudtam valamit az egyik kedvenc tanáromról. Azóta nem tudom, hogy viszonyuljak hozzá. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon szerettem a kémiatanárnőmet, (mint embert) és tudtommal ő is kedvel engem. Nincs olyan régen az iskolában , 2 éve jött át. A tantárgyát utálom, de ő nagyon rendes velem, állítólag mert a fiatalkori énjére emlékeztetem. tavaly tavasszal megtudta hogy depresszióban szenvedek, valamint exorexiás ( kényszeresen sportoló) vagyok. Néha odajön hozzám órák után, megsimogatja a karomat, kérdezi, hogy vagyok, tanácsot ad. Van 1 férje ,meg egy ikerpárja ( 1 fiú meg 1 lány). Kb 1 hónapja egy haveromtól hallottam, hogy néha "túlságosan szereti a diákjait" ( lányokat és fiúkat), és emiatt el is jött a régi sulijából. Gyakran hallom tőle órán, hogy az emberek milyen gonoszak, és pont azokat bántják akik nem szolgáltak rá. Nem tudom mit higgyek. Hatalmasat csalódnék , ha pont ilyen embernek öntöttem volna ki a szívemet.
2014. ápr. 22. 05:31
 1/6 anonim ***** válasza:

1. A pletykákra nem szabad adni, tényleg rengeteg a rosszindulatú ember. Ha egy tanár iskolát vált, akkor igen sokszor csak ilyesmire tudnak gondolni. Ha zalkatott volna bármilyen tanítványt is, akkor nem lehetne többé tanár.

2. Ha veled rendes, akkor bízz benne, de ha netán valami zavarna a viselkedésében, akkor szólhatsz neki, hogy pl nem szereted, ha ezt vagy azt csinál. A karod símogatása nem ilyen szerintem, egyszerüen rendes, és megértö!

2014. ápr. 22. 07:53
 2/6 A kérdező kommentje:
1) az tulzás hogy nem lehetne tanár. Vannak olyan tanárok akik kikezdenek a diákjaikkal csak ők nem kópnek csak röhögnek rajtuk a hátuk mögött. A volt némettanárom is rám hajtott ( meg még egy csomó másikra )
2014. ápr. 22. 10:43
 3/6 anonim válasza:

Az elsőnek igaza van.

Amúgy ha fiú vagy akkor ha jó nő a tanárod meghúzhatnád:)

Én mindig is vágytam egy olyan tanárnőre aki dögös és engem akar:)

2014. ápr. 22. 21:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha amiatt le kellett volna jönnie az iskolából, mert kikezd diákokkal, akkor az fegyelmi eljárással lehetséges csak, de akkor eltiltják a a tanári pályától.

Ha nem tud róla senki, akkor természetesen nem, de akkor nem is küldik el az iskolából ezért!

2014. ápr. 22. 22:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem küldték el. Magától jött.
2014. ápr. 23. 05:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy kikezdett velem. Csak sokmindent tud rólam. Ha kiderülne hogy igazak a pletykák emberben még nem csalódnék ekkorát
2014. ápr. 23. 05:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!