Hogyan készüljek a töri érettségire? (középszint)
Figyelt kérdés
Csak azt szeretném megtanulni ami feltétlenül fontos mert nekem nem fog számítani, de azért nem szeretnék égni a jeggyel.2014. ápr. 21. 16:44
1/3 anonim válasza:
Mondjuk lehet hogy tanulni kellene ez nem jutott eszedbe?
Itt GYK-n nem fogod megtanulni
2/3 anonim válasza:
A szóbeli tételeket tanuld meg. Az írásbelire nem érdemes időt pazarolni, mert zéró tanulással lazán meg lehet írni minimum négyesre.
3/3 anonim válasza:
nos,kezdetnek elég, ha fogod a törikönyvedet,kicsomagolod, majd elkezded olvasni....viszont komolyra fordítva a szót: az idén én is adok töri vizsgát,igaz, hogy emeltszintűt, hogy nekem is eléggé meggyűlik vele a bajom, elhiheted.Ha elfogadsz egy tanácsot: az atlasz a barátod,a lényeg benne van, ha alaposan áttanulmányozod,akkor jó úton jársz. sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!