Mit érdemes tanulni ilyen fizetős tanfolyamokon? Nem baj, ha drága, mert erre tettem félre pénzt. Valami olyasmi érdekelne, ami jól fizet és el lehet helyezkedni vele. Vagy mit kéne kezdeni magammal? Jelenleg csak egy érettségim van :- (
Figyelt kérdés
2009. dec. 22. 18:53
1/5 anonim válasza:
Tanulj nyelvet. Mindig jól jön. Angol, német, olasz, minél több annál jobb.
Amúgy ha írsz a beállítottságodról, könnyebb lesz értelmes választ adni. Mi érdekel? Műszaki? Humán? Szűkítsd a kört mert szerintem hiába mondjuk hogy tanulj péknek ha te nővérke szeretnél lenni.
2/5 anonim válasza:
Menj fogorvosnak. Ha még diplomád sincs, akkor még talán ingyen is elvégezheted. Annál jobban nem sok minden fizet.
4/5 anonim válasza:
A nyelvtanulás jó. Tudok egy jó spanyol tanárt javasolni, ha gondolod.
Lány vagy amúgy vagy fiú? Mert így nem olyan egyszerű...menj főzőtanfolyamra, vagy modelliskolába, vagy kezdj sportolni, vagy bármi:)
5/5 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok, 29 éves.
2009. dec. 23. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!