Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha járok énektanárhoz, akkor...

Ha járok énektanárhoz, akkor jobb lesz a hangom? Mennyivel?

Figyelt kérdés
2009. dec. 21. 18:07
 1/4 anonim válasza:

Ha nem született veled a hallás, és a tehetség, akkor fölöslegesen pocsékolod a pénzedet. Ha meg igen, akkor szintén.

Egy esetben hasznos: ha magánénekre jársz, komolyzenét tanulni, az egy más hangképzési forma.

2009. dec. 21. 18:19
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, magánénekre járok
2009. dec. 31. 14:11
 3/4 anonim válasza:

Nem értek egyet az első válaszolóval!

Nekem egyeltalán nem volt jó a hallásom és semmi tehetségem nem volt az énekléshez, de 6éve elmentem magánénektanárhoz és 6 kemény év után minden 7 végén fellépés van...

Úgyhogy mindenképp fontos énektanárhoz menni, mert nagyon sokat segíthet

2010. márc. 27. 20:57
 4/4 Benkó János válasza:
Egy tanár sem tud csodát tenni, de adottságaid határán belül segíthet kihozni a maximumot. Nem tudom mit értesz azon, hogy jobb, de helyes énektechnikával énekelve a hangod szebben fog csengeni, tisztább lesz és erősebb.
2010. okt. 12. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!