Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Segítség kéne pszihológiával...

Segítség kéne pszihológiával kapcsolatban! Többi lent?

Figyelt kérdés
A kérdésem lényegében az lenne, hogy ha úgy gondolom , hogy ha pszihológus szeretnék lenni melyik egyetemet ajánlanátok mert elég sokat megnéztem sok véleménnyel.
2014. ápr. 15. 17:58
 1/1 anonim ***** válasza:

*psziCHológia, psziCHológus - kezdd mondjuk azzal, hogy megtanulod leírni azt a szakmát, amivel foglalkozni akarsz.

Az országban hat egyetemen oktatnak pszichológiát, ezek közül három pesti. Én erről a háromról tudok nyilatkozni, azon belül is főleg az ELTE és Károli az, amit ismerek jobban, mindkettőt tudom ajánlani. Színvonalas a képzés, egyikkel sem tudsz mellényúlni szerintem. A pécsi sem rossz, ismerőseim járnak oda is, nem panaszkodnak, szeretik. A másik kettőről én nem tudok semmit, nekem távol is vannak, de biztos vagyok benne, hogy egyik sem rossz annyira, hogy ne tudj vele mit kezdeni később. Ha bármi kérdésed van, írj privátban nyugodtan, én másodéves vagyok az ELTE-n. Milyen irány érdekel a pszichológián belül?

2014. ápr. 15. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!