Hiába igyekezek?
Figyelt kérdés
Hiába járok külön matekra, nem sikerülnek az ismétlő dolgozataim.Kolis vagyok, miután hazaérek 2óra matekozás este 7-ig..ott értem de pl a mostani próbaérettségi 40 vmennyi % lett..pedig annyit készülök...és a különórán értem is..:( szeretem a matekot meg értem is,de...:(. a másik az irodalom..érveléseket írunk de csak a bevezetését.Erre a tanár adott rá egy hármast, kb 20 perc alatt kellett megírni és az előző órán írt vázlat alapján írtam és kb beégetett az egész osztály előtt, mert szerinte én mindig ilyen "hülyeségekez hordok össze"(2éve tanít mert átiratkoztam...)mai órára vázlatot kellett írni 2vers összehasonlításáról. Én netről nyomtattam ki mert féltem hogy estére nem lesz net a koliba, szóval ezt vettem alapul a vázlatírásnál..mikor meglátta a nyomtatott lapokat mondta flegmán, hogy magadtól kellett vna...de mindent megpróbálok,erre..érettségi előtt 18/L2014. ápr. 15. 10:18
1/3 A kérdező kommentje:
Igyekszem*
2014. ápr. 15. 10:24
2/3 anonim válasza:
Matekot hogyan tanulod?Mert az hogy ülsz fölötte és próbálod megjegyezni nem elég.Mindenképpen nézd át először az órai példákat.Utána ugyanazokat a feladatokat amiket már megcsináltál old meg mégegyszer de különböző számokkal.Ha ez is megy elő a feladatgyűjtemény és jöhetnek a hasonló feladatok.Ha megakadsz ne átlépd,próbálj rájönni a hibára.Ha teljesen reménytelen kérdezz meg vkit.Ha gyakorlod menni fog.Hétvégenként meg érettségi feladatsorokat oldj időre.A függvénytáblázatot is forgasf,hogy tudd mit hol találsz meg.
Az irodalmat a szöveg nélkül nem tudom megítélni de ha atküldöd ránézek.
3/3 A kérdező kommentje:
A különtanár nézi a füzetem, így csinaljuk ahogy leírtad.
2014. ápr. 15. 21:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!