Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A pesti broadway studio jo suli?

A pesti broadway studio jo suli?

Figyelt kérdés
aki oda jar vagy jart, irna nekem egy kicsit rola? korrektül megy a tanitas? szinvonal??

2014. ápr. 14. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Én második fél évemet töltöm ...magyarul egy éve tanulok a Budapesti Broadway stúdióban.

Először is hagy írjam le az elején...piszok nehéz volt bekerülni több fordulóval.

De megérte. Híres színészek is tanítanak mint: Földes Tamás , Szabó P. Szilveszter, Vágó Zsuzsi, és nagyszerű rendező Kero. És még sokan mások.

A tanítás rendkívül szinvonalas. Elképesztően sokat fejlődtem. Itt megtanítanak hogyan éljem bele magam, és hogyan érezzem azt mintha tényleg ot lennék.

Ahogy már mondtam a hátrányok közé tartozik hogy nagyon nehéz (volt) bekerülni. Én egy csomószor föl akartam adni. A másiik pedig hogy a tandíj elég borsos.

Ha még fontolgatod akkor azt tanácsolnám tapasztalatból: Vágj neki nem veszíthetsz semmit, vannak még más színi tanodák is. De ha mindenképp ide akarsz felvételizni. Az csak nehéz munkák árán fog sikerülni.

20/L

2015. jún. 4. 11:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Na most mennyi a tandíj?
2016. júl. 19. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!