Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 10 oldalt átlagosan kb....

10 oldalt átlagosan kb. mennyi idő alatt lehet megtanulni? (a4-es oldalakról van szó, teleírva)

Figyelt kérdés
2014. ápr. 14. 17:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindenkinek változó. Meg attól is függ, hogy mi a tananyag témája. Valamint, hogy szó szerint, vagy a lényeget más szavakkal elmondva.

pl. nekem: (nem szószerinti tanuláskor)

egyszerű magyar szöveg → 2-3 figyelmes elolvasás után jól megy (~30 perc)

kicsit bonyolultabb témájú magyar szöveg → 6-7 figyelmes végigolvasás (~ 1 óra)

nem túl bonyolult idegennyelvű szöveg → 2-3 figyelmes végigolvasás (~30 perc)

De ahogy fentebb is említettem, mindenkinek változó időtartamra van szüksége a tanuláshoz.

2014. ápr. 14. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Max. fél óra.

De ez tényleg az anyagtól függ. Anno fizikából egy oldalt se voltam hajlandó megtanulni, most egyetemre száz oldalakat tanulok meg jogból, szóval ez teljesen relatív.

2014. ápr. 15. 14:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Igazából ez turizmus, de szó szerint kellene tudni... háát.. 1 óra után feladtam.
2014. ápr. 15. 18:53
 4/5 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Hát igen ez esetben tényleg nem elég 1-2 óra. :D

Sok szerencsét hozzá! :)

2014. ápr. 15. 22:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Sikerült... nehezen, de megtanultam:)
2014. ápr. 16. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!