Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Matek érettségin milyen...

Matek érettségin milyen arányban vannak geometriai feladatok?

Figyelt kérdés

Estire járok. Év elején azt mondta a tanárnő hogy mivel ez egy, két éves képzés ezért inkább csak az értségi feladatokra megyünk rá. Ehhez képest december óta csak geometriázunk,ami rohadtul nem megy nekem.. Mert nincs rálátásom az egészre. Meg mindig rosszul rajzolom le a feladatokat! :)

Amíg nem jött a geometria addig erős 4-es voltam így most 3-as vagyok de azért is annyit kell küzdenem hogy sokkot kapok.

Kérdésem arra vonatkozik hogy szerintetek azért így még meglehet az érettségim matekból,hogy ennyire béna vagyok a geometriából?

2014. ápr. 12. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
2014. ápr. 12. 15:23
 2/2 anonim ***** válasza:
A "meglehet" alatt azt érted, hogy 2-es? Megbukni szerintem lehetetlen.
2014. ápr. 12. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!