Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 236 ponttal bekerülök felsőfok...

236 ponttal bekerülök felsőfokú szakképzésre?

Figyelt kérdés
236 pontom van és felsőfokú szakképzésre jelentkeztem, ahova ugye most 220 pont kell. Elég lesz az a pont, amennyim van? Felvesznek? Fizetőst is megjelöltem! Ha esetleg államilag finanszírozottra nem vesznek fel, akkor fizetősre tuti, nem??
2014. ápr. 12. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem, nem tuti. Ha van olyan aki 300 ponttal jelentkezett, akkor őt tuti felveszik.

De igen, van rá esély, hogy ha 220 pont az állami, hogy felvesznek. Sok sikert.

2014. ápr. 12. 12:18
 2/7 A kérdező kommentje:
hát köszönöm, de eléggé elvagyok keseredve már :(
2014. ápr. 12. 12:32
 3/7 anonim ***** válasza:
természettudományira felvesznek. fizikusból pl hiány van ezért alacsony a ponthatár. a kémia meg matek szakon is
2014. ápr. 12. 14:36
 4/7 anonim ***** válasza:
idén már nem 240, hanem 260 a ponthatár, az alatt nem vesznek fel senkit sehová.. nem tudsz megcsinálni gyorsan egy nyelvvizsgát? és honnan tudod, hogy mennyi pontod lesz? érettségiztél már, vagy csak így számoltad?
2014. ápr. 13. 22:08
 5/7 A kérdező kommentje:
igen, alapképzésre már 260 a ponthatár, de én csak sima felsőfokú szakképzésre jelentkeztem, ami diplomát nem ad csak ugyanúgy főiskolán tanulsz egy úgymond szakmát. Igen már van érettségin és kiszámoltam, pontosan 236 pontom van.
2014. ápr. 15. 22:54
 6/7 A kérdező kommentje:
és a felsőfokú szakképzésnél 220 pont kell. Na most az meg is van, csak kérdés h így akkor bekerülök vagy így sem biztos?
2014. ápr. 15. 22:55
 7/7 anonim ***** válasza:
ja, akkor bocsi félreértettem.
2014. ápr. 18. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!