236 ponttal bekerülök felsőfokú szakképzésre?
Figyelt kérdés
236 pontom van és felsőfokú szakképzésre jelentkeztem, ahova ugye most 220 pont kell. Elég lesz az a pont, amennyim van? Felvesznek? Fizetőst is megjelöltem! Ha esetleg államilag finanszírozottra nem vesznek fel, akkor fizetősre tuti, nem??2014. ápr. 12. 12:02
1/7 anonim válasza:
Nem, nem tuti. Ha van olyan aki 300 ponttal jelentkezett, akkor őt tuti felveszik.
De igen, van rá esély, hogy ha 220 pont az állami, hogy felvesznek. Sok sikert.
2/7 A kérdező kommentje:
hát köszönöm, de eléggé elvagyok keseredve már :(
2014. ápr. 12. 12:32
3/7 anonim válasza:
természettudományira felvesznek. fizikusból pl hiány van ezért alacsony a ponthatár. a kémia meg matek szakon is
4/7 anonim válasza:
idén már nem 240, hanem 260 a ponthatár, az alatt nem vesznek fel senkit sehová.. nem tudsz megcsinálni gyorsan egy nyelvvizsgát? és honnan tudod, hogy mennyi pontod lesz? érettségiztél már, vagy csak így számoltad?
5/7 A kérdező kommentje:
igen, alapképzésre már 260 a ponthatár, de én csak sima felsőfokú szakképzésre jelentkeztem, ami diplomát nem ad csak ugyanúgy főiskolán tanulsz egy úgymond szakmát. Igen már van érettségin és kiszámoltam, pontosan 236 pontom van.
2014. ápr. 15. 22:54
6/7 A kérdező kommentje:
és a felsőfokú szakképzésnél 220 pont kell. Na most az meg is van, csak kérdés h így akkor bekerülök vagy így sem biztos?
2014. ápr. 15. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!