Nádszálkisasszony kérdése:
Mit gondoltok mennyi az a minimum idő, ami alatt egy szakdolgozat kutatási részét meg lehet írni?
Figyelt kérdés
A kérdőívek "eredmányeit" már bevittem a gépbe, de semmit sem számoltam még ki. 10-12 nap alatt meg lehet csinálni?2014. ápr. 9. 20:13
1/8 anonim válasza:
sztem meg, persze.de miért ilyen sürgős?tdk-ra mész?
2/8 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet erre válaszolni. Mit értesz "kutatás rész" alatt? Milyen hosszúnak kell lenni? Mit értesz megírás alatt? Legépelni le lehet 30 oldalt ennyi idő alatt. A kutatómunkát is megcsinálni hozzá aligha.
3/8 A kérdező kommentje:
Mit értek ez alatt? Semmit nem számoltam még, nincsenek grafikonjaim, táblázataim. Az eredményeim bent vannak a gépben, de ezt leszámítva semmi.
2014. ápr. 9. 20:34
4/8 anonim válasza:
Ha csak ennyi, ez bőven megvan ennyi idő alatt, feltéve hogy nem 20 Excel-táblázatot kell kiértékelned.
5/8 anonim válasza:
Igen, szerintem is meg lehet írni.
6/8 anonim válasza:
Csak hogy kicsit magamat is bátorítsam, szerintem is meg lehet írni, ha odateszed magad és csinálod becsületesen.
7/8 A kérdező kommentje:
Igazatok legyen! :)
2014. ápr. 14. 11:17
8/8 A kérdező kommentje:
És lehet!! Én már 95%-ban kész vagyok! :)
2014. ápr. 14. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!