Szerintetek milyen lesz a 2014-es érettségi vizsga?
Nem lesz nehéz. Magyarból csak rizsálni kell, töriből rengeteg forrás segítség van, ha tudod a nyelvet, akkor röhögve átmész olyan könnyű, főleg a levélírás, választott tantárgyból meg csak átmész :D Matek lesz kicsit rizikós, azon általában mindenki parázik, de össze lehet kaparni a kettest, nyugi. Ha nem is, szóvelin átrugdalnak :)
Szóbelin meg majd segítenek a tanárok. Úgy kell hozzá állni, hogy átmész, nem szabad megbukni. Én pl. egy rohadt izgulós ember vagyok, de olyan nyugodtan mentem be szóbelire, hogy meglepődtem saját magamon. Töriből ott a forrás, azt ha átolvasod, és elmondod a tartalmát már átmentél.. :D ha teszel hozzá valamit saját tudásból, a 4-es már meg is van, ha nyelvből tudsz beszélni, sima ügyed van, magyarból kicsit tanulsz, azt ott is pályán vagy már. Kapsz művet is majd, vagy valami segítséget, abból is lehet puskázni, meg amúgy is segítenek annyit, mint az állat :) Választottból meg csak nem buksz meg ha azt választottad :D Szóval ne parázzatok, úgy is átmentek, tanároknak sem az a céljuk, hogy megbuktassanak :D Ha meg valaki megbukik érettségin az segghülye, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!