Szakdolgozatot elküldhetem így a konzulensemnek?
Figyelt kérdés
Úgy hogy már beleírtam a "Köszönetnyilvánítás" pontot? Azt írtam hogy "Ezúton szeretnék köszönetet mondani témavezetőmnek, X Y-nak, köszönöm segítőkész támogatását és a dolgozatom alapos és kritikus átnézését". Nem gáz? Vagy inkább töröljem ki ezt a részt addig? A 3. alkalommal nézi meg.2014. márc. 31. 18:49
1/7 anonim válasza:
Szerintem gáz. De nem értem a kérdést, mert a végső szót ő fogja kimondani. Ha kéri, hogy töröld, akkor törlöd és kész. Neki érdeke, hogy átmenj, mások fogják birálni a dolgozatot. Ezt úgy irom, hogy már 2 szakdolgozatot leadtam (BSC és MSC).
2/7 anonim válasza:
Bocs, mások is birálni fogják a dolgozatot.
3/7 A kérdező kommentje:
Szerintem valamit félreértettél.
A kérdésem az, hogy nem gond-e az, hogy úgy küldöm el a konzulensemnek a szakdogát, hogy nézze meg hogy halad, hogy beleírtam már a köszönetnyilvánítást, annak ellenére, hogy még nincs kész a szakdoga 100%-osan?
2014. márc. 31. 19:01
4/7 anonim válasza:
Ok. Félreértettem. Azt gondoltam, hogy a szakdolgozat végére több embert is beirtál, aki segitett, és köztük volt a konzulensed is. A magatok közötti emailezésbe bármiről lehet szó. Tök mindegy, hogy mit irsz. Bocs, tényleg félreértettem.
5/7 anonim válasza:
Egyébként, ne haragudj, de nem vágom. A témavezetőd az egyetem vagy főiskola részéről egy tanárod. A "konzulens" szó egy szinonimája neki. Egy kivétel van, a külső konzulnes, de ha nincs jelölve, hogy külső, akkor marad az eredeti jelentés. Nem akarakok okoskodni, de egészen biztos vagyok benne, hogy nem értettelelek félre. Ha igen, akkor bocsánatot kérek, de nem.
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben, akkor átírom a témavezetőt konzulensre, hogy ne legyen kavar :) köszönöm!
2014. márc. 31. 21:22
7/7 anonim válasza:
szerintem abba ne tegyél még bele köszönet nyilvánítást. meg egyébként is, minek az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!