Önköltséges hallgatónak miért nincs semmi esélye ösztöndíjat kapni?
Figyelt kérdés
Attól, hogy nem sikerült elérni az ponthatár amelyen belehetett kerülni államilag támogatottra, attól még szeretne tanulni. Attól, hogy kipengeti a félév árát (diákhitellel) az nem azt jelenti, hogy annyira elvannak eresztve otthon. Minden drágább nekem, én 2x -esét fizetem a kollégiumi díjnak is az miatt, hogy önköltséges vagyok, igaz a szakomon a többség az. Az államilag támogatott gazdinfósok meg kitudja mennyi pénzt kapnak egy hónapra és tanulni meg semelyik nem tanul (tisztelet a kivételnek!!)... Legalább egy egyszeri szoctám lenne vagy valami...annyira hülye ez a rendszer2014. márc. 30. 14:03
1/4 anonim válasza:
Ha annyira jól tanulsz, akkor átkerülhetsz államira. Innentől kezdve tárgytalan a kérdés.
2/4 A kérdező kommentje:
Akkor kerülhetek át ha valaki kikerül valahogy az államilag támogatott helyről. Pont ma olvastam utána. Nagyon kevés államilag támogatott hallgató van a szakomon. Mindegy, befejezem a panaszkodást és próbálom a lehető legjobbat kihozni a helyzetemből
2014. márc. 30. 21:30
3/4 anonim válasza:
én sem tartom igazságosnak, legalább szociális ösztöndíjra lehetne bárki jogosult.
valami kiskaput biztos lehet találni a HÖK-ösökkel, érdeklődj utána, ha tényleg nagy szükséged van a pénzre.
4/4 A kérdező kommentje:
Konkrétan mióta tanulok (tanulmányaimat diákhitellel fedezem) a kapcsolódó költségek miatt kb 100 ezer forintnyi csekk gyülemlett fel (igaz apám nem igazán hajlandó munkát keresni de ezzel nem tudok mit tenni)
2014. ápr. 1. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!