Forgalom vizsga díj visszaigénylése'?
még tavaly nyáron odaadtam az oktatónak a következő vizsgám árát. h ő úgyis sokat jár a vizsgaközpontba, majd befizeti. be is fizette. elméletileg kaptam is időpontot dehogy mikor vagy akármi azt nem tudom.
mondtam az oktatónak h meggondoltam magam, nem szeretnék új vizsgát. egyrészt mert úgyis megbuknék újra, ezer éve nem vezettem másrészt meg nekem a tanulás most az első, nem időm arra h vezetni járjak. meg a pénzt is sajnálom már, rengeteget beleőltem így is.
az oktató azt mondta h ha bemegyek a vizsgaközpontba, akk ott valami igazgatóval megbeszélhetem.
de messze van, nem tudok elmenni. :s mi lenne ha írnék egy levelet? egyáltalán visszaadják a pénzt?
18/L
az a baj h egészségügyi problémám is van, ami miatt nem igazán megy a koncentrálás.
az alapvető baj viszont az h nem szeretek vezetni. tudom h alapdolog egy jogsi a mai világban, de szerintem ha lenne jogsim se vezetnék valami sokat mert utálok:/
pedig nem olyan reménytelen, csak nem akarom szimplán:/ nem az én világom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!