Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Forgalom vizsga díj visszaigén...

Forgalom vizsga díj visszaigénylése'?

Figyelt kérdés

még tavaly nyáron odaadtam az oktatónak a következő vizsgám árát. h ő úgyis sokat jár a vizsgaközpontba, majd befizeti. be is fizette. elméletileg kaptam is időpontot dehogy mikor vagy akármi azt nem tudom.

mondtam az oktatónak h meggondoltam magam, nem szeretnék új vizsgát. egyrészt mert úgyis megbuknék újra, ezer éve nem vezettem másrészt meg nekem a tanulás most az első, nem időm arra h vezetni járjak. meg a pénzt is sajnálom már, rengeteget beleőltem így is.

az oktató azt mondta h ha bemegyek a vizsgaközpontba, akk ott valami igazgatóval megbeszélhetem.

de messze van, nem tudok elmenni. :s mi lenne ha írnék egy levelet? egyáltalán visszaadják a pénzt?

18/L

2014. márc. 29. 09:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy visszaadják, ahhoz komoly indok kell, nem így működik, hogy gondolsz egyet és mégse. Viszont szerintem ha már úgyis azt mondod, annyi pénzt beleöltél, akkor szerintem próbáld megszerezni a jogsit. Munkakeresésnél majd előnnyel indulsz, ha beleírhatod az önéletrajzodba.
2014. márc. 29. 10:12
 2/3 A kérdező kommentje:

az a baj h egészségügyi problémám is van, ami miatt nem igazán megy a koncentrálás.

az alapvető baj viszont az h nem szeretek vezetni. tudom h alapdolog egy jogsi a mai világban, de szerintem ha lenne jogsim se vezetnék valami sokat mert utálok:/

pedig nem olyan reménytelen, csak nem akarom szimplán:/ nem az én világom

2014. márc. 29. 11:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Én se szeretek, de nekem is van jogsim. Sose tudhatod, mikor jön jól. Én is abba akartam hagyni, amikor jártam órákra, de aztán arra gondoltam, hogy ha már eddig elment rá több mint 100 ezer forint, akkor inkább végigcsinálom, mert ha nem csinálom, akkor az a sok pénz tényleg kárba vész.
2014. márc. 29. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!