Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megkeresnétek nekem az interne...

Megkeresnétek nekem az interneten ezekre a válaszokat?

Figyelt kérdés

32 kérdésből ezeket nem találom....segítsen valaki kérem!!!

Az infó feladat: keresse meg az interneten és írja le a választ s másolja be az URL címet!

tehát keresd meg a választ és másold be válaszként az URL címet!! Ezzel nagyon sokat segítenél!!!

Milyen weboldalakon szerepel együtt Jimi Hendrix és Bill Clinton?

Keresse mag az Országos Kéktúra végállomásait!

Hol van a Herendi Porcelán Zrt. legújabb mintaboltja?

Keresse meg, hogy hogyan juthatna el oda az iskolából a legegyszerűbben!

Hogyan védi a törvény a kiskorúakat a médiával szemben?

Ellenőrizze az Interneten, milyen védettségi fokba tartozik Magyarországon a túzok! Vadászható-e és ha igen, mikor? Mekkora a magyarországi populáció nagysága?

Hol talál olyan szállodát Londonban, amelyik négycsillagos, neve, címe?

Keresse meg a Magyarországon idén betiltott termékek listáját!

Segítségeteket köszönöm!!!

2014. márc. 24. 20:00
 1/1 savanyújóska ***** válasza:

Hát, ne haragudj, de azért majdnem virtuális analfabétának kell lenni egyik-másikhoz. De megkeresem, viszont ahol ! van, azt egy kis gondolkodással simán meg lehet találni csak úgy, hogy beírsz 1-2 szót (pl. országos kéktúra)

[link]

[link] !

[link] ill. 7400 Kaposvár Fő u. 7. Európa park

[link] !

[link] !

[link] (! -ha tudsz angolul), szemezgess!:D

??? WTF? Nem találtam semmit, a MKIK honalpján van egy lista, de ott a legutolsó tétel is 2012-es, plusz nincs tisztázva, milyen termék, ezek pl. ilyen barkácscuccok voltak, de pl. lehetne kajára vonatkozó is..

2014. márc. 24. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!