Szerintetek érdemes lenne nekem emeltezni?
Figyelt kérdés
Informatika lesz a választott tárgyam érettséginél. A dilemma az, hogy emeltszintűzzek-e, vagy középszintet tegyek. Az emelttel az a baj, hogy abban ott van még pluszban a programozás, ami elég nehéz -legalábbis nekem-, viszont jár az emeltezés miatt 40 plusz pont. Viszont ha az emeltet elrontom a programozás miatt, lesz mondjuk kb 50% + ehhez a 40 bónusz pont akkor 90 pontot kapok rá, ha viszont középszintűt teszek akkor pedig lazán elérhetem a 90 pontot. És ott még programozás sincs. Na most mit tegyek?2009. dec. 16. 17:35
1/4 anonim válasza:
Kérdés, hogy az áltada választott felsőoktatásban elvárják-e.
2/4 anonim válasza:
a közép infó érettségit egy majom is megcsinálja 90 felettire
tapasztalat,volt egy nagyon buta lány osztálytársam,bemagolta az egészet,jól begyakorolta,és meglett neki a 90.Ha van egy kis eszed,meg gyakorolsz,akkor simán menni fog még akár 98-ra is (mi osztályunkba csomó olyan volt) úgyh sztem ha nem muszáj,akkor ne emeltezz,felesleges
3/4 anonim válasza:
Milyen szakra akarsz jelentkezni? Nézd meg a tavalyi pontokat, ha alacsony, akkor ne emeltezz, ha magas akkor igen.
4/4 A kérdező kommentje:
elte-ttk -ra szeretnék menni, tavaly 350körül volt ha jól tudom
2009. dec. 16. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!