Hogyan puskázzak, ha nem egyszerü?
Hát nem tudom, én minden tanárnál tudok/tudnék puskázni. Minden tanárnál lehet. De te tudod a tanár szokásait...
Láttam a neten ilyen e-bookot amiben egy csomó puskázási lehetőség van. Azokat megnézhetnéd, hátha találsz valami jót.
Nekem minden tanárnál, minden esetben bevált módszer, hogy kis papírra írom a dolgokat, és a dolgozat alá teszem.
Kevésbé figyelmes tanároknál nagy A4-es lapokat készítek...
én pedig pici lapokra írok mindent, és pl. ha nincs az a nagyon meleg, és hosszúujjúba vagyok, akkor a pulcsim ujjába teszem a lapokat, és előkeresem amelyik kell. Aztán keresztbe teszem a lábamat, és a két lábam közé teszem a lapot, onnan olvasom. ha a tanár jön arra vagy figyel akkor összeszorítom a lábamat, hogy ne lássa meg. Vagy pedig ugyanígy van a lábam, térdemre ráteszem a lapot, és hozzászorítom a pad aljához, aztán úgy olvasom.
igaz, ezt én csak történelemből szoktam, akkor esszét kell írni, 1 v 2 témáról, így nyilván könnyebb. másból nem szoktam puskázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!