Kirúgathatunk ezért egy tanárt? (Nem tanít rendesen, és még ő van felháborodva. , bővebben lent)
Szóval... van a német tanárunk. Falusi általános iskolába járok, szóval évfolyamonként csak 1-1 osztály van. 4-8. osztályig egyetlen egy gyerek sem tud németül.. és ez már nem a gyerekek hibája. Én ötös vagyok mindenből, de németül egy szót se tudok. A tanár olyan jó, hogy 8.-os létünkre a 6.-os könyvből tanulunk... az órán állandóan másról dumál, aztán meg ő van felháborodva, hogy nem tudunk egy szót sem, meg semmit sem. A dolgozatokat 2-3 hónap után osztja ki, mert hogy "nem ér rá", de azért azt mondta múlt héten, hogy ő mindenképp sütni akar egy zserbót, és nem érdekli semmi, se a dolgozatok...
Pls ne írjátok, hogy a mi(diákok) hibánk, mert ez már nem az, nagyon pocsékul tanít, és hiába mondjuk neki!
Értelmes válaszokat várok! =D
Sajnos ilyen tanárok mindenhol vannak(középsuli,egyetem),és sajnos többen,mint azok,akik akarnak/tudnak is tanítani :S
De az elég baj,h pont egy nyelvtanár csinálja ezt,mert ugye a nyelv nem olyan,h magától meg tudja tanulni az ember.Szerintem kérdezzétek meg a szüleitek véleményét erről a dologról,egyedül semmiképp ne lépjetek,nehogy balul süljön el :S
Nálunk is volt egy ilyen némettanár.Kirúgták...
De valószínűleg csak azért,hogy meglegyen a gimnázium jóhíre.Egy falusi iskolának nem igazán van erre szüksége,szóval nem tudom..
mintha az én régi angoltanáromról írnál:D
nem, ezért tanárt nem rúgnak ki. ha megerőszakol titeket vagy felgyújta a sulit, akkor kirúgják, amúgy nem.
max ha az osztály meg a szülők összefognak és az ofő segít, akkor talán le tudjátok váltani
Azért vagytok nagy szarban, mert a vidéki iskolák úgy halásszák össze nagy nehezen a nyelvtanárokat, mert nyelvtudással neki jobb melója is lehetne, mint tanítani.
Így kialakul a patthelyzet: az iskola nem akarja elküldeni, ő meg megengedheti magának, hogy ne törődjön veletek.
Nem tudtok mit csinálni.
max ha az osztály meg a szülők összefognak és az ofő segít, akkor talán le tudjátok váltani
Ő az of. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!