Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kirúgathatunk ezért egy...

Kirúgathatunk ezért egy tanárt? (Nem tanít rendesen, és még ő van felháborodva. , bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval... van a német tanárunk. Falusi általános iskolába járok, szóval évfolyamonként csak 1-1 osztály van. 4-8. osztályig egyetlen egy gyerek sem tud németül.. és ez már nem a gyerekek hibája. Én ötös vagyok mindenből, de németül egy szót se tudok. A tanár olyan jó, hogy 8.-os létünkre a 6.-os könyvből tanulunk... az órán állandóan másról dumál, aztán meg ő van felháborodva, hogy nem tudunk egy szót sem, meg semmit sem. A dolgozatokat 2-3 hónap után osztja ki, mert hogy "nem ér rá", de azért azt mondta múlt héten, hogy ő mindenképp sütni akar egy zserbót, és nem érdekli semmi, se a dolgozatok...

Pls ne írjátok, hogy a mi(diákok) hibánk, mert ez már nem az, nagyon pocsékul tanít, és hiába mondjuk neki!

Értelmes válaszokat várok! =D

2009. dec. 15. 21:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
ti mint diákok nem rúghattok ki senkit. panaszt tehettek, szülőkkel együtt.
2009. dec. 15. 21:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ilyen tanárok mindenhol vannak(középsuli,egyetem),és sajnos többen,mint azok,akik akarnak/tudnak is tanítani :S

De az elég baj,h pont egy nyelvtanár csinálja ezt,mert ugye a nyelv nem olyan,h magától meg tudja tanulni az ember.Szerintem kérdezzétek meg a szüleitek véleményét erről a dologról,egyedül semmiképp ne lépjetek,nehogy balul süljön el :S

2009. dec. 15. 21:14
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom valakinek a valakije azért van még ott.Panaszt tehettek,de lehet rosszabb lesz.
2009. dec. 15. 21:17
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt egy ilyen némettanár.Kirúgták...

De valószínűleg csak azért,hogy meglegyen a gimnázium jóhíre.Egy falusi iskolának nem igazán van erre szüksége,szóval nem tudom..

2009. dec. 15. 21:31
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk itthon... azt mondják most mit tegyünk mi :S Az igazgatót meg szó szerint nem érdekli. Ja, elfelejtettem írni.. néha meg rájön valami roham, és beírja az egyest mindenért.. aztán megy haza az egész osztály az 1esekkel.. itthon már csak annyit kérdeznek: "Bolond Saci?" így hívják a tanárt...
2009. dec. 15. 21:32
 6/11 A kérdező kommentje:
Ráadásul osztályfőnök.. és egyik iskolába kellett olyan felvételi, ahova neki kellett jellemzést írni. És határidő előtt 3-4 nappal kezdte volna el, úgy kellett neki telefonálgatni, hogy alkosson már valamit.. plusz oszt. társam azonosító kódját is rosszul írta be, és telefonáltak a gimnáziumból, hogy rossz, és ki kell javítani!... Arról már nem is beszélek, hogy előtte 2 gyerek papírjait elhagyta.
2009. dec. 15. 21:37
 7/11 anonim ***** válasza:

mintha az én régi angoltanáromról írnál:D

nem, ezért tanárt nem rúgnak ki. ha megerőszakol titeket vagy felgyújta a sulit, akkor kirúgják, amúgy nem.

max ha az osztály meg a szülők összefognak és az ofő segít, akkor talán le tudjátok váltani

2009. dec. 16. 00:01
 8/11 anonim ***** válasza:

Azért vagytok nagy szarban, mert a vidéki iskolák úgy halásszák össze nagy nehezen a nyelvtanárokat, mert nyelvtudással neki jobb melója is lehetne, mint tanítani.

Így kialakul a patthelyzet: az iskola nem akarja elküldeni, ő meg megengedheti magának, hogy ne törődjön veletek.

Nem tudtok mit csinálni.

2009. dec. 16. 09:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Azt tudod tenni, hogy önállósítod magad németből, és könyvekből megtanulod a nyelvtant meg a szavakat. Akkor legalább tudsz valamit, még ha a készségeid ettől nem is alakulnak ki.
2009. dec. 16. 12:01
 10/11 A kérdező kommentje:

max ha az osztály meg a szülők összefognak és az ofő segít, akkor talán le tudjátok váltani

Ő az of. xD

2009. dec. 16. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!