Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha nem vettem fel a vizsgákat...

Ha nem vettem fel a vizsgákat most annak mi a következménye?

Figyelt kérdés
Első félévben vagyok, de a vizsgákat nem figyeltem, és most koppantam hogy nem vettem fel egyet sem, de már most nem is vehetek. (Bár annyi óránk elmaradt hogy nem is tudtam volna miből készülni) Mi a következmény? Év végén felvehetem, vagy hogy?
2009. dec. 15. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
54%

Istenem!!!Minek járnak olyanok felsőoktatásba, akik nem veszik komolyan a dolgokat???

Vége az első félévednek, mindent meg kell ismételj, mivel nem teljesítetted az alapdisziplinákat.

2009. dec. 15. 19:38
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Kezdheted teljesen ellőről. S az ne legyen kifogás,hogy van mait el sem mondtak. Van szád felnőtt vagy gratula.
2009. dec. 15. 19:46
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

mi az hogy már nem is veheted fel?

elvileg az egész vizsgaidőszakban fel lehet meg le lehet adni vizsgákat nem? legalábbis nálunk így van.

a vizsgaidőszak meg cska most kezdődik...

2009. dec. 15. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:
nálunk is így van..a vizsga előtti napig fel lehet venni, ha maradt hely..óvatosan ezzel a nemtörődömséggel, mert 10 nem teljesített tárgy után kirúgnak..
2009. dec. 15. 20:05
 5/8 A kérdező kommentje:
Hidd el hogy érdekel engem, csak én levelezőn vagyok, mert mellette keményen húzom az igát, mert engem sem anyuka sem állambácsi nem tart el. Amúgy nem kifogás de ha az órák 70%a meg se lett tartva az azért már jelent valamit nem?
2009. dec. 15. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
54%

Hova jársz? Milyen rendszeren kell feljelentkezni?

A vizsgajelentkezést általában pár nappal a vizsga előtt zárják le.

Valahol abból is vizsgáztatnak, ami elmaradt.

Menj be a TO-ra és kérdezd meg.

2009. dec. 15. 21:20
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Az,hogy az előadásokat csak 30%-ban tartották meg nem ok arra, hogy ne légy résen és ne menj vizsgázni. Attól neked é még a megadott jegyzetekből fel kell készülni egy vizsgára. Ez a főoiksola ha még nem tünt volna fel. Nem gimi,hpogy szádba ráégják ezt ebből kell megtanulni. Felnőtt élet ez is.

Hidd el tudom milyen voltam én is levelezős. S egyszer sem maradtam le vizsgára jelentkezésről. Emeld meg első körben a telefont és érdeklődj. mindenhol van úgynevezett méltányossági kérelem próbáld meg.

Egyébként előbb fel kell venni a vizsgatárgyakat aztán lehet csak jelentkezni üzenem annak aki ezt nem érti nappalis létére.

2009. dec. 16. 10:17
 8/8 anonim válasza:

1.) Beballagsz a tanulmányira, és megkérdezed, hogy mi a helyzet a vizsgákkal.

2.) Bemész a hallgatói önkormányzathoz, és panaszt teszel, hogy nem tartják meg rendesen a levelezős órákat.

Ahogy már írták, a felsőoktatás nem olyan, mint a középiskola, itt teljesen magadra vagy utalva. Tökmindegy, hogy volt-e előadás, vagy nem, az anyagot tudnod kell, az nem kifogás, hogy nem tartották meg az órát. Neten keress tananyagot, vagy ha ismersz nappalis hallgatót, vagy felsőbb évest, akkor kérd el tőle.

Nem kell kétségbe esni, ha te tartod el saját magad, akkor elvileg egy főiskolával is boldogulsz.

2009. dec. 16. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!