Nem adtam le az "index"et. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Holnapután vizsgám lesz, és az indexem üres, le sincsen pecsételve, fénykép sincsen benne, semmi, kérlek segitesetek! mit csináljak, és ne az legyen a gond, hogy miért nem adtam le! (elsős vagyok, miskolci egyetem)2009. dec. 15. 18:51
1/6 anonim válasza:
Figyelj, bemész szépen a tanulmányi osztályra a sulidban félfogadási időben,és imádkozol,hogy ne olyan kivénhedt klimaxos r*bancok dolgozzanak ott,mint a to-n általában az egyetemeken.Fényképet vigyél mindenképpen kettő kell azt hiszem.Remélem sikerülni fog,és nem ezen csúszik el a féléved.Sok sikert:)
2/6 anonim válasza:
Ha gépész vagy akkor cumi. Nálunk szívás a TO. Imádkozz! :-D
3/6 anonim válasza:
Ezt komolyan nem értem. Elvileg most ADJÁK vissza az indexet, mivel vizsgaidőszak van, nemhogy most kellene leadni. Szeptemberben nem intézted el?
Ilyen emberek mit keresnek a felsőoktatásban, akik nem veszik komolyan?
4/6 A kérdező kommentje:
komolyan vettem, sajnos családi okok miatt lemaradtam a beiratkozásrol, ezért utolag mentem beiratkozni, ideadták az indexet, aztán másnap mentem és adtak 1 hallgatoi jogviszonyt, és kérdeztem hogy ennyi? azt mondtak igen, és nem kérték el az indexet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. dec. 15. 19:44
6/6 anonim válasza:
Állhatsz akkor sorban jó sokáig, ott mindig sokan vannak...:S Megkérdezhettél volna évközben valakit, hogy az ő indexük hol van. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!