Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szakdolgozat köttetéséhez...

Szakdolgozat köttetéséhez szükséges kötésmargót beállítani, vagy elegendő a 2.5 cm-s alapbeállítás a margóban?

Figyelt kérdés

2014. márc. 17. 19:12
 1/6 anonim válasza:
Én beállítottam a kötésmargót, igen. Egyébként sok iskola a követelményekben megjejlöli a sorközre és margókra vonatkozó elvárásait is.
2014. márc. 17. 19:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Tehát akkor 3.5 cm legyen a bal oldalon, 2.5 cm a jobb oldalon? (így lassan kétmondatonként lapozni kell...)
2014. márc. 17. 19:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg azt, aki kötni fogja

De inkább hagyj rá többet, minthogy aztán ne lehessen elolvasni a szöveged, mert be lesz az is fűzve

2014. márc. 17. 21:13
 4/6 anonim válasza:

Igen, ha jól emlékszem 3.5 cm volt a bal oldalon. Ez a pozitív tulajdonsága a szakdolgozatnak:-) Gyorsan elkészülnek az oldalak.

Természetesen egyeztetni kell azzal, aki köti.

Nem reklámoznék, tehát körülírva: én egy nagy céggel köttettem, akik fénymásolással is foglalkoznak és

2014. márc. 18. 00:50
 5/6 anonim válasza:
több üzletük van Pesten. Ott működött a 3.5 cm.
2014. márc. 18. 00:51
 6/6 anonim ***** válasza:

Alapbeállítással nem lesz elég

(a bal oldalon) Mert akkor a papíron nem fog látszódni semmi margó (a betű nagyon közel lesz a kötéshez)

2014. márc. 18. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!