Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek képes leszek...

Szerintetek képes leszek érettségizni?

Figyelt kérdés

Esti gimnáziumba járok, az évek alatt nem tanultam semmit, amit igen, már rég elfelejtettem. Nem tudok leülni irodalmat vagy történelmet tanulni, egyszerűen egyátalán nem érdekel. Ehhez jönne még a földrajz is. Nem érzek semmi motivációt leülni és tanulás helyett akár csak az előző évek feladatsorait átnézni. Még rosszabb amikor nem keresem direkt a véleményeket, de látom, hogy semmit nem ér a diploma sem, nemhogy az érettségi. Ez még lehangolóbb.

Meg lehet az érettségit semmi tudásból csinálni?

2014. márc. 16. 15:01
 1/4 anonim ***** válasza:
az érettségi 20%tól kettes és ennek a 20 százaléknak a nagy részét meg tudod oldani alapműveltséggel is. nulla tanulással nem fog menni hogyha nem emlékszel semmire gimiből. ajánlanám h nézd át, olvass a témában (akár magyar akár töri) mert ha nem akarsz tanulni akkor is kell némi lexikális tudás amit mondjuk tudhatnál a gimiből, vagy általánosból (ugyanis én 15 éves vagyok és megnéztem egy töri meg egy földrajz érettségi feladatsort és nem tűnt nehéznek a mostani tudásommal). ha akarod ezt az egészet akkor vedd rá magad h leülj tanulni. én teljes szívemből utálom a földrajzot de mivel imádom a tanárt ezért ráveszem magam h megtanuljam és 5ös is vagyok szoval semmi sem lehetetlen
2014. márc. 16. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:
És a matek hogy megy?
2014. márc. 16. 17:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Nagyon rosszul, úgyhogy fel vagyok mentve. Matekból különtanár mellett is folyamatosan hullottak az egyesek. Nem bíztam benne, hogy a tanárom a semmire kettest ad, nem az a fajta.
2014. márc. 16. 17:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem 20% a kettes, hanem 25%

Valamit azért kell tanulni, itt divat azt mondani, hogy semmi nem kell hozzá, de ez nem igaz, láttam ellenpéldákat eleget. Viszont azért olyan nagy tudósnak nem kell lenni hozzá tényleg, egy kicsit kapd össze magad, ez mégiscsak egy érettségi, nem lehetetlen a feladat.

Sokan voltak már előtted, akiknek nem volt kedvük tanulni, de mégis megtették egy érettségiért.

A diplomámból meg köszönöm, elég jól megélek. Ne arra hallgass, aki azt mondja, hogy nem ér semmit, mert az a kudarcos ember. Inkább a sikeresekre figyelj.

2014. márc. 17. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!