Mennyi a fizetése a szülész-nőgyógyásznak?
Azért a havi több millió nagyon erős túlzás. Ennyit még magánklinikán is nehéz összeszedni, ehhez minimum docensnek vagy professzornak kell lennie az illetőnek, hogy ennyi fizetős betege legyen...
Arról nem is szólva, hogy vannak nőgyógyászok kisebb, szegény településeken is, ahol paraszolvencia sincs, nemhogy magánpraxis...
Nem tudom, hogy hol elsz utolso (varosban vagy falun), de en videki vagyok es a paraszolvencia eppen, hogy a falukban a legerosebb, mivel az embereknek ott szokasa egymast tullicitalni az ilyen dolgokban, hogy nehogy mas tobbet adjon. Ez egyesek koreben beszed es pletykatema, mert mindenki ismeri egymast, a varosban meg ezzel senki sem foglalkozik.
Nem tudom, hogy bennfentes vagy e, de en mar szultem es ha belegondolsz, hogy elker szemelyenkent 80 es 100 kozott (tolem 100 at kert, mit kert, kovetelt, mert ez mindenkitol nemhogy elvart, de kotelezo, mert nem is csinalnak semmit, ha nem fizetsz), akkor abszolut nem tulzas a milliok, mivel hetente tobb szules, abortusz, eu. mutet is van, arrol ne is beszeljunk, hogy hany paciensuk van, akiktol ugye alkalmankent 5000 es 8000 ft kozotti osszeget kernek vizsgalatokra es terhesgondozasra (tolem 8000 ezret kert) es mindig tele volt a rendeloje, nem napi 2 vagy 3 ember megy oda. Es ez nem maganklinkian volt. Szoval nezz ennek utana, mielott mast huzol le. Kar tagadni, milliokat keres a legtobb nogyogyasz es csak akkor foglalkoznak veled, ha adsz. Majd tapasztalod, ha szulsz.
Utolso elotti
A 11:20-as vagyok.
Édesapám nőgyógyász, én is ismerek jó párat, jómagam az orvosin tanulok, így hidd el, hogy nem a levegőbe beszélek. Ha ilyen jól menne mindenkinek, akkor én is az lennék...
Az az orvos lehet, hogy annyit keres, akit te említettél, de nagy átlagban (azaz országos szinten) nem az a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!