Miért van az, hogy állandóan tanulok, még se vagyok 5-ös?
Az érettségin, a továbbtanulás során és a való életben nem fognak tudni puskázni. Tudom, ez most nem nyugtat meg Téged, de majd amikor pár év múlva Te vitted valamire, ők pedig nem, akkor elégtételt fogsz érezni.
Esetleg azt gondold át, jó-e a tanulási technikád. Lehet, hogy más módszerrel rövidebb idő alatt, vagy jobban meg tudnád tanulni az anyagot. És ráadásul abba is gondolj bele, hogy nem biztos, hogy mindenből meg tudod tanulni ötösre, elképzelhető, hogy valami nem neked való, nem megy. :)
Lehet, hogy valahol mélyen görcsölsz, valahol mélyen már nem hiszed el magadról, hogy sikerülhet ötöst is írnod.
Emellett lehet, hogy magolsz. Nem érted az összefüggéseket, nem kötöd valamihez, nem képzeled el, milyen lehet a valóságban.
Emellett lehet, hogy nem figyelsz rendesen órán.
És egy kis testmozgás, rendszeresen friss levegőn lét is segítene.
Amúgy ugyanez voltam középiskolában én is!!!
Széttanultam a belem, és 4-es átlag... Míg mások - akármelyik suliban - egyszer átolvassák és 4,5 4,6 4,7 ilyesmi átlagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!